Най-успешния бизнес в града под тепетата в сферата на услугите

...
 Най-успешния бизнес в града под тепетата в сферата на услугите
Коментари Харесай

Лято е! Хит са денс курсовете, спортните игри и еко работилниците

 Най-успешния бизнес в града под тепетата в областта на услугите в последно време е отварянето на занималня, пък била тя и единствено за лятото. В сезона на огромната почивка родителите съумяват да си вземат единствено една седмица или 10 дни отпуск и те отиват или за отмора, или за поправки у дома. Идва обаче въпросът кой ще се грижи за малчугана през лятото. Тези, които не могат да разчитат на баби и дядовци, нормално се обръщат към услугите на. Това наслаждение може да излезе над 100 лв. за два месеца. Хубавата вест е, че в града към този момент има - езикови, танцувални, спортни, математически - и десетки други варианти за детето през ваканцията.

 Ако родителите желаят малчуганите им да имат повече придвижване в летните месеци като отплата висенето пред компютъра през образователната година, вариантите са няколко.

 Първата е денс занималня. В нея се организира сложен курс от 4 съществени типа танци. Децата се срещат с разнообразието, което съществува, и могат да се насочат към това, което най-вече им харесва. Курсовете са тип занималня, която приключва с зрелище - родителите имат опция да видят какво са научили техните деца, до момента в който те са работили в офиса. Освен танците са включени редица спортни и занимателни игри навън, действия за физическо подсилване и развиване, търсене на съкровища, еко и креативен работилници, откривателски, приложни и други атрактивни занимания.

 Цените са разнообразни съгласно времето, за което е записано детето. Родителите имат опция да оставят отрочето си единствено за един ден - да вземем за пример с цел да видят дали ще му хареса и дали ще останат удовлетворени. Заплащат се 30 лева, оттова нататък цената пораства. За седмица тя е 125 лева, за две - 225 лева, за три - 337.50 лева. За един месец се заплащат - 425 лева, а за 6 седмици - 562.50 лева В цената не е включена храна, която е 9 лева дневно. За децата може да се носи и ядене от у дома.

Инфо: www.marica.bg

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР